aferaltribune, LJUBAVNE, PESME, OSTALE, POLITIČKE, PESME, priče, price, RUŽE, UROŠA, PREDIĆA, KAFANSKI, RAZGOVORI, RAKIJSKA, RASPRA, Nebojsa Dajic, Daja
PISMO… tebi           (I)

PISMO… tebi (I)

HTEO SAM VAM PISATI O SEBI, ALI TO BI BILO NALAZIM, KRAJNJE NEUČTIVO… ONDA O VAMA, ALI JA O VAMA NIŠTA NE ZNAM.

ONDA ĆU VAM ISPRIČATI – ŠTA STE ZAPRAVO VI MENI, KROZ JEDNU PRIČU.

JA ZAPRAVO JAKO VOLIM MUZIKU, ALI NAJBOLJE KOMPOZICIJE NIKADA NE SVIRAM, ČAK IH NE SKIDAM, JER BIH POKVARIO SAVRŠENSTVO, RAZLOŽIO NA NOTE I DOBIO… NOTE.

POSTOJI PAK, NEŠTO JOŠ SAVRŠENIJE, ŠTO ZAPRAVO NIKADA NE BIH ZAPISAO, A TO SU NEKE MOJE NOTE,  NEKA MOJA MUZIKA… NJU BIH ONDA UČINIO BANALNOM. A ONA JE TO USTVARI, DA JA TO NISAM NI ZNAO – NAJBOLJA IKAD! I NISAM NI ZNAO DA IMA SVOJU DUŠU, I SVOJ NEKI RITAM, ŽIVOT I SVET. A DA UJEDNO – NAJBOLJE OPISUJE VAS…

I ZAISTA, NISAM ZNAO KOME PRIPADA, OSIM MOJOJ DUŠI. A ONDA, JEDNOM SAM SVOJU DUŠU VIDEO U VAŠIM OČIMA, A ONDA U VAŠEM OSMEHU, SVE ČEŠĆE JE PREPOZNAJUĆI BLIŽE VAMA I… DALJE OD SEBE. AKO SE IKADA PITATE, KO JE TA BITANGA KOJA VAM PONEKAD POHODI U, I KROZ SNOVE – MORAM SE IZVINITI. ALI, NE MOJTE BRINUTI I VI STE U MOJIM SNOVIMA, JEDINO… SA GREŠKOM. UZ DRUGOG MUŠKARCA. TAKO, MOJI SNOVI SADA JEČE TOM NEKOM PRAZNINOM I TOM MOJOM TIHOM, NIKADA NENAPISANOM MUZIKOM. A MOJA DUŠA… (A ZAISTA, TREBA SE ČUVATI, NEKAD PONAJVIŠE SOPSTVENIH ŽELJA… )

IPAK, AKO LI JE PRONAĐETE MEĐ’ VAŠIM STVARIMA ILI JE POZNATE U OGLEDALU, U OSMEHU, JA SAM SIGURAN, VI ĆETE ZNATI DA JE ONA MOJA, I JOŠ SIGURNIJI DA ĆETE MI JE VRATITI. AKO LI VAM NE BUDE TREBALA, MOLIM VAS SAMO JEDNO – KAKO GOD I KOLIKO GOD OD NJE OSTANE, KADA JE BUDETE VRAĆALI… DOĐITE SA NJOM I VI.

JEDINO TADA ĆE SVE BITI KOMPLETNO.

 

Leave a Comment