SRPSKI POLITIČKI VINDOVS 26.10.2008.

Autor Nebojsa N. Dajic on .

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Kako god posmatrao, sa veće ili manje i vremenske i prostorne distance, sve mi se čini - DŽABA SMO KREČILI! Kako smo već treći put "podigli sistem" ustanovili smo da su potrebne "ozbiljnije" intervencije, tipa: da se izadje iz auta, tri puta otpljune, prebaje i jako zalupe vrata! (Eventualno se zameni po neko mesto i - "idemo dalje!?") Možda to upali!?

 

Šalu na stranu, niko nije očekivao da se "ozbiljno" prime na vlast sadašnja pozicija i opozicija - u koaliciji. Kohabitacija je "mirisala" na koješta, ali ovo je prevazišlo svaku meru! U ovom trenutku su nedostajući elementi (pišem o onome što je svetska ekonomska kriza) za "Srpski problem" i "Srpsku stvar", samo oni "da se uhvatimo (nadam se i ovaj put samo za)  ruke i poželimo da padaju, a sami NATO avioni će padati"... Verujem da je to "lek" koji ponudiše neke satanističke grupe iz SPSa, i sad da upali!? Daklem da se uhvatimo (nadam se samo) za ruke i, ako dovoljno dugo žmurimo - "kriza će (možda) nestati!?"

Antivirusni programi ne pomažu, backup je već urađen, jedino što je backup verzija bug-ovana raznoraznim insektima i glodarima, bez kojih izgleda - nema sistema!?

Kako god bilo - sretna nam nova 1945!

 

DŽABA SMO KREČILI!

 

Novosti flash 3

Vest broj 3

Politika, pravo, istorija filozofije, web design - Nebojša Dajić, Daja