SRPSKI POLITIČKI VINDOVS 3

Autor Administrator on .

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Tko je to, što je to? Šta nam se desilo? Hardver otpada, a mi izdajemo garanciju na isti*(kao "VREME JE ZA NOVI USTAV I NOVE GARANCIJE TERITORIJALNOG RAZGRANIČENJA SRBIJE, NJOJ PRIPADAJUĆEG KOSOVA SA OSTATKOM SVETA I GOMILOM BESPREDMETNIH GLUPOSTI...")? Nešto je trulo u - držaču Daske za peglanje? A to nam je OBAVEZAN HARD wear!!! I sad se donose NOVA PRAVILA IGRE! Igraće se tako što ćemo kućište isprazniti, pofajtovati protivu bugg-ova, flešovati BIOs, DOS i napraviti GOAT image FILE i - nadati se, kad sve vratimo na svoje, reinstaliramo sistem i JAKO ZALUPIMO VRATA - sve će doći na svoje! A, da, TREBALO BI I PO KOJE "OČE NAŠ..." I, STVAR REŠENA!!!

Šta da Vam kažem, nisam pametan, pored svih napora da to shvatim - ne umem i ne mogu! Kod nas u selu u kojem i danas živim (a u vreme mog rođenja bila je to palanka!) bio jedan majstor, moler, koji je izvlačio liniju nakon krečenja, negde desetak santima ispod plafona, po zidovima. To je tako tada bilo moderno! I bilo je - dobro! Dok majstor ne popije. E, kad popije, linija nekako "zatalasa", te ga domaćin upita: "Majstore, nije li ti ova linija malo kriva!?" A majstor će kako, nego majstorski: "TO KAD SE OSUŠI, TO SE SVE ISPRAVI I ZATEGNE, SVE DOĐE -  NA SVOJE MESTO!"

Ko zna, možda se i ovde sve "zategne i ispravi". A možda i ovi "majstori" konzumiraju nešto, a!? Samo izgleda nešto -  mnogo jače...

Corax_14_10

 

Novosti flash 3

Vest broj 3

Politika, pravo, istorija filozofije, web design - Nebojša Dajić, Daja