Srpski politički Vindovs 30.5.2006

Autor Administrator on .

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U vremenu kreacije ovog političkog vindovsa, niko ni slutio nije - kakav napredak će nam doneti. Ne, predpostavljali smo svi mi da, ako se i do’vate vlasti - bar neće brčkati po “sistemskim particijama”, neće ispravljati Bilija Vratara... Valjda čovek zna šta je napravio... I verovasmo, oni znaju da iskoriste prednosti istog... Ali avaj!
Neko im došapnu da je Linuks besplatan! Iako su i ovo dobili “fraj” neće nego - “otvoreni kod”... Niko im nije rekao da se otvoreni kod koristi od obučenih za rad u i na njemu... Računali su, osećam “ako je otvoreni kod -to može ko hoće, ko stigne!” I tako dođosmo do “vrlo ozbiljnog” dela - do političkog “PROGRAMA”! “Ozbiljno” je, nakon “referendumskog” izjašnjavanja uzet u obzir i deo da STVARNO VIŠE NEMAJU PREĐAŠNJI HARDVER! Sada su se - najzad uverili! Otkinu nam se KOOL-er! I to vodeni!    I MILO MU! A VALA I MENI! Što jes, jes, ide leto, al imam klimu - sve mi klima! No, ja sum ti, ka’ i obično - pojedinac! I ne pravim programe, sisteme, samo sam korisnik - skromni... A oni!?
Njima niko nije rekao da će nam Evropa skinuti i deo RAM memorije, poznatije kao deo “kolektivnog pamćenja”...Iz čega sledi čuveni politički program - PROMAJA!
Mislim, ljudi, da se ne lažemo! Ovi “neobavešteni” dok se obaveste, nameste, izveste o raznim ‘vatanjima “trojanaca” (čitaj Mladića) koji su “krivi” što nam “krenulo” - al nizbrdo!? Mislim -MOJ NE!
Ako ovo potraje - a svi su izgledi i ogledi u toku... Pa doneće i novi, novi, novi...- USTAV! Pa kad se USTAVIMO - BATO! Neće ni “Jevropa da ne pomeri!”
Pitam se samo - kolike su šanse, da se, iz fizike koju po malo razumem, a zove se inerciono kretanje, sve ovo pretvori u -Slobodan pad!? Ne, Sloba je već pao, to znam i ja, al padamo svi!?
Nikad nisam znao tu hemiju, i sad kuburim sa “slobodnim radikalima”. A ako se pitate otkud su slobodni i u tolikom broju - to vam ni eksperti ne znaju reći. A kakve veze imaju i oni i hemija s ovim političkim vindovsom - bojim se, osetićemo svi! I to bez vindovsa, linuksa...

ps NEKA NEKO, BLIZAK ADMINISTRATORU, OBAVESTI ČOVEKA - IGY POP- NIJE POP, NIJE SVEŠTENO LICE!!!

NE MORA VIŠE DA GA SLUŠA!!!

Novosti flash 3

Vest broj 3

Politika, pravo, istorija filozofije, web design - Nebojša Dajić, Daja